En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Özellikle rafine ve saygınlık materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince içli davranıyoruz.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 grup birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve onat fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Tasarruf amacı: Kocaman kırmızıışdoneş merkezleri veya stadyum üzere kargaşa alanlarda ivedili çıkış bapsı adetsı daha lüks ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut özge ivedi durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak kucakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya demir kabilinden malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ivedi çıkış bapları strüktürsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri hordaki gibidir:

Report this wiki page